متن تبریک شب یلدا
یلدا، تو را دوست دارم، به اندازه همه ستاره هایى که در چشم هایت مى درخشند،
اى خواستنى ترینِ شب ها! طعم تو، به اندازه همه صبح هاى دل انگیز آفتابى بهار، شیرین است.
متن تبریک یلدا
شب یلداست؛ شبى که در آن انار محبت دانه مى شود و سرخى عشق و عاطفه،
نثار کاسه هاى لبریز از شوق ما؛
شبى که داغى نگاه هاى زیباى بزرگ ترها در چشمان کودکان اوج مى گیرد و بالا مى رود.
متن تبریک یلدا
عمرتون صد شب یلدا
دلتون قدر یه دنیا
توی این شبهای سرما
یادتون همیشه با ما
دل خوش باشه نصیبت
غم بمونه واسه فردا
اس ام اس شب یلدا
معاشران گره از زلف یار باز کنید
شبى خوش است بدین قصه اش دراز کنید
متن تبریک یلدا
حتی طولانی ترین شب نیز به خورشید می رسد.
متن تبریک یلدا
یلدا یعنی یادمان باشد که زندگی آن قدر کوتاه است که یک دقیقه بیشتر با هم بودن را باید جشن گرفت.
یلدایتان مبارک
متن تبریک یلدا
روی گل شما به سرخی انار
شب شما به شیرینی هندوانه
خندتون مانند پسته
و عمرتون به بلندی یلدا
شب یلدا مبارک
متن تبریک یلدا
یلدا، مجالى است براى تکرار هر آنچه روزگارى، سرمشق خوبى هایمان بوده اند
و امروز بر روى طاقچه عادت هایمان غبار مى گیرند.
متن تبریک یلدا
یلدا، تو که مى آیى، بزرگ ترهاى شاید فراموش شده،
دوباره به جوان ترهاى مهمان، به گرمى لبخند مى زنند.
متن تبریک یلدا
یلدا، تو که مى آیى، طعم گرم و صمیمى گرد هم آمدن خانواده ها را دوباره مى توان حس کرد.
متن تبریک یلدا
امشب، میوه سربسته حرف هایمان را روبه روى هم مى گذاریم
تا طعم شیرین دوستى را به کام زمستانى روزگار بچشانیم.
متن تبریک یلدا
تنها چند دقیقه ناقابل مى تواند از یک شب عادى، شب یلدا بسازد؛
ولى با هم بودن است که آن را نیک نام کرده و در تاریخ ماندگار شده است.
متن تبریک یلدا
شب یلدا، «شب عاشقان بی دل» آکنده از عطر مهربانی، سرشار از ترنّم عشق و لبریز از تبسّمِ آینده باد!
متن تبریک یلدا
توی سرمای این شب طولانی به فکر بی خانه مان هایی که چشم میزنند زودتر صبح بشه هم هستی ؟
متن تبریک یلدا
شیرینىِ در کنار هم بودن لبخندهاى امشب، هزار بار بهتر از اشکِ حسرت ریختن بر مزار جدایى هاى فرداست.
متن تبریک یلدا
ما منتظر صبح شب یلداییم
دستی به دعا تا فرج فرداییم
شب یلدایتان مبارک
منبع:
عکس نوشته های زیبای شب یلدا
تبریک شب یلدا
عکس نوشته های شب یلدا
عکس نوشته های و اس ام اس شب یلدا
عکس نوشته های شب یلدا
متن تبریک شب یلدا
کارت تبریک شب یلدا
تـصـاویر جـالـب و زیبـا مـخصـوص شب یـلـدا
عکس نوشته های زیبای شب یلدا
جملکس های شب یلدا
عکس نوشته های شب یلدا
مراسم شب چله
عکس نوشته های زیبای شب یلدا
حسین محب اهری بازیگر کشورمان این روزها درحال تمرین برای اجرای یک نمایش می باشد.
حسین محب اهری پس از پشت سر گذاشتن دوره درمان بیماری سرطان این روزها خودش را برای نقش آفرینی در نمایش «شاهزاده خانم بد ترکیب» آماده میکند.
این نمایش که کاری از گروه تئاتر «مستقل» است و طراحی و کارگردانی آن را مریم کاظمی بر عهده داشته است، پیش از این در تالار «هنر» اجرا شد و این روزها با بهتر شدن حال حسین محب اهری و شرکتاش در تمرینات نمایش، خبر از قطعی شدن حضور این هنرمند بر صحنه تئاتر میدهد.
«شاهزاده خانم بد ترکیب» نوشته اوراندهریس و ترجمه حسین فداییحسین با حضور بازیگرانی چون حسین محب اهری، مریم کاظمی ، میترا کریمخانی ، هایده حسینزاده، پریسا فلاح زاده، نازنین صفا ، مهراد زمانی ، عرفان میدانلو، ماندانا عبقری، سعید قره داغلی، شیما میرمهدی، نرگس صفامنش و مهدی رمضان زاده قرار است به زودی در تالار «آسمان» روی صحنه برود.
فعالیت جدید حسین محب اهری
طراح صحنه این نمایش سینا ییلاق بیگی ، طراح لباس مژگان عیوضی ،طراح عروسکها سهیلا باجلان ، موسیقی فرید نوایی، طراح گریم حسین تبریزی ، طراح ماسک و کلاه گیس افسانه قلی زاده، طراح پوستر و بروشور پریسا فلاح زاده ، عکس سیامک زمردی مطلق، مدیران صحنه زهرا روشن ضمیر ، فاطمه خدابنده لو و شقایق اصلانی، مدیر اجرا جواد اعرابی و روابط عمومی گروه زهرا شایانفر هستند.
تالار «آسمان» در نشانی محله زعفرانیه، انتهای خیابان سرلشگر فلاحی، تقاطع فیروز کوه، پلاک ۴۷ واقع شده است.
«شاهزاده
خانم بد ترکیب» در ساعت ۱۸٫۳۰ برای عموم مخاطبان اجرا خواهد شد و سایت
فروش اینترنتی این نمایش «ایران کنسرت» اعلام شده است.
روی بسته لوازم آرایش عددی وجود دارد که شاید بیشتر از ۹۰ درصد خانم ها به آن توجه نمی کنند. با خواندن این مقاله به مهم بودن این عدد پی می برید.
اگر از محصولات آرایشی که استفاده می کنید تاریخ انقضاء آن گذشته باشد دیگر تاثیری که باید داشته باشد را ندارد و حتی ممکن است پوست تان را دچار حساسیت و التهاب نیز بکند. به عنوان مثال اگر ریملی که استفاده می کنید تاریخ انقضاء آن ۶ ماه پس از تولید باشد اما بیشتر از ۶ ماه استفاده کنید باکتری ها را از چشم به داخل ریمل منتقل می کنید و این باکتری ها داخل ریمل رشد می کنند و دوباره به چشم ها منتقل می شوند. از طرف دیگر ریمل خشک تاریخ گذشته مژه ها را زیبا نمی کند. پس لوازم آرایشی تاریخ گذشته را دور بیندازید.
همه محصولات آرایشی باید شکل یک بطری درباز به همراه یک عدد روی بسته بندی هایش داشته باشد. این علامت ممکن است روی جعبه یا روی خود محصول تعبیه شده باشد. قبل از این که جعبه لوازم آرایشی را دور بیندازید حتما به این علامت روی جعبه دقت کنید.
شمارش این عدد از زمانی شروع می شود که درب محصول را باز کرده اید نه از روزی که آن را خرید کرده اید. پس اگر محصول را خریده اید و به مدت یک ماه درب آن پلمپ مانده و باز نکرده اید این یک ماه به حساب نمی آید. از اکنون به بعد با دقت به این نشانه دیگر محصول تاریخ گذشته مصرف نخواهید کرد.
ماهنامه سرآشپز – اکرم عسگری: کاناپ به ساندویچ های روبازی گفته میشود که خیلی راحت و آسان آماده شده و انواع مختلفی دارد. این ساندویچ برای مهمانی ها، مخصوصا تولدها بسیار مناسب است.
مواد مورد نیاز:
مواد مورد نیاز نان تست:
روش پخت:
۱- سینه مرغ (از قبل با ۱ حبه سیر- رنده شده- یک دوم شاخه کرفس، ۱ عدد پیاز- خردشده- مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای به همراه مقداری آب پخته و ساطوری خردشده)، پیازچه، بادام خرد و تست شده، سس مایونز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با در بسته به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذاید تا مزه دار شود.
۲- برای تهیه نان تست نارنجی؛ ۱۰ قاشق سوپخوری آرد را درون کاسه ای بزرگ ریخته، سپس نمک را به آن افزوده و با هم مخلوط کنید. بعد وسط آرد را گود کنید.
۳- رب گوجه فرنگی، شکر، پودر خمیر ترش، کره، پودر پاپریکا، مغز آفتابگردان و آب ولرم را به تدریج به آرد اضافه کرده و به وسیله دست مخلوط کنید تا خمیر جمع شود و حالت چسبندگی نداشته باشد (اگر خمیر چسبناک بود، بقیه آرد را به تدریج به آن افزوده و ورز دهید).
۴- کاسه ای را با ۱ قاشق سوپخوری روغن مایع چرب کرده، سپس خمیر را داخل آن قرار دهید و با دستمالی روی آن را بپوشانید. سپس در دمای محط قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
۵- خمیر آماده شده را روی سطح صاف و آردپاشی شده، قرار دهید. سپس کمی روز داده و داخل قالب لوف که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده، قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا حجیم شود.
۶- با اسپری مقداری آب روی خمیر بپاشید و مغز آفتابگردان بریزید. سپس در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده حدود ۳۰ دقیقه قرار دهید تا هر دو طرف نان برشته شود. سپس از فر خارج کرده و کمی که سرد شد، آن را اسلایس کنید.
۷- مخلوط مرغ و بادام را روی نان قرار داده و چند ساقه پیازچه روی آن بگذارید.