پروژه ناب

دانلود پروژه های دانشجویی ناب

پروژه ناب

دانلود پروژه های دانشجویی ناب

قوانین صبحانه‌ای برای کاهش وزن

قوانین صبحانه‌ای برای کاهش وزن

وب‌سایت عصر ایران: مصرف صبحانه ای سرشار از پروتئین با احساس سیری در بلند مدت، کاهش مصرف میان وعده های ناسالم، و کاهش کلی هوس غذا خوردن مرتبط است.

 صبحانه یکی از وعده های غذایی اصلی روزانه محسوب می شود و در صورت انتخاب هایی درست می تواند فواید بسیاری را برای ما به همراه داشته باشد. اما متاسفانه بسیاری از مردم جهان با مصرف مواد غذایی ناسالم نه تنها از فواید صبحانه ای خوب بهره‌مند نمی شود، بلکه ممکن است با ضرر و آسیب نیز مواجه شوند.

در صورت انتخاب مواد غذایی سالم و مقوی، صبحانه می تواند یکی از اجزا کلیدی برای افرادی باشد که قصد کاهش وزن دارند. بنابر پژوهش های صورت گرفته، افرادی که در وعده صبحانه کالری بیشتری دریافت می کنند و در وعده شام کالری های کمتری مصرف می کنند، در تحقق هدف کاهش وزن، کاهش اندازه دور کمر، و احساس سیری برای مدت زمانی طولانی‌تر موفق‌تر هستند.

صبحانه ای سرشار از کربوهیدارت ها موجب می شود تا قند خون به سرعت بالا رفته و خیلی زود نیز افت کند و از این رو، حدود دو ساعت بعد از صرف صبحانه احساس گرسنگی خواهید کرد. در ادامه با مواد مغذی مفیدی که می توانید در وعده صبحانه مصرف کنید و در مسیر کاهش وزن نیز موفق‌تر باشید، بیشتر آشنا می شویم.

 

قوانین صبحانه‌ای برای کاهش وزن 
پروتئین

برای دریافت پروتئین در وعده غذایی صبحانه می توانید مصرف تخم مرغ را مد نظر قرار دهید. صرف صبحانه ای سرشار از پروتئین با احساس سیری در بلند مدت، کاهش مصرف میان وعده های ناسالم، و کاهش کلی هوس غذا خوردن مرتبط است. کمبود پروتئین در وعده صبحانه می تواند کاهش توده عضلانی و سوخت و ساز بدن را موجب شود. بسیاری از مردم جهان در وعده های ناهار و شام پروتئین زیادی مصرف می کنند، اما پروتئین کافی از صبحانه دریافت نمی کنند.

فیبر

اگر مواد غذایی حاوی فیبر را مصرف کنید به طور خودکار مصرف بسیاری از مواد غذایی کم ارزش مانند منابع کربوهیدارتی که ساده و پالایش شده هستند (به عنوان مثال، دونات) را حذف خواهید کرد. مصرف مواد غذایی با محتوای فیبر بالا می تواند روند گوارش را کند سازد که به حفظ احساس سیری در مدت زمانی طولانی‌تر کمک می کند و به شکلی پایدارتر از انرژی منتج می شود. از جمله مواد غذایی سرشار از فیبر می توان به نان تست تولید شده از غلات سبوس دار، جو دوسر و میوه ها و سبزیجات اشاره کرد.

سبزیجات

ما به ویژه در وعده صبحانه کمتر تاثیر چشمگیری که میوه ها و سبزیجات می توانند داشته باشند را مد نظر قرار می دهیم. آنها باید حدود نیمی از آن چه در هر وعده غذایی مصرف می کنیم را شامل شوند. این در شرایطی است که سهم میوه و سبزیجات در وعده صبحانه برای بسیاری از مردم صفر است. با افزودن مقداری اسفناج، فلفل، یا کدو سبز به املت، استفاده از سبزیجاتی که از شب قبل باقی مانده اند، یا افزودن سبزیجات به یک اسموتی این سهم را هر چه بیشتر افزایش دهید.

چربی های سالم

مصرف چربی های سالم یکی دیگر از روش های احساس سیری در بلند مدت و کند کردن روند گوارش است. چربی های سالم موجب می شوند تا انرژی به آرامی و در مدت زمانی طولانی‌تر آزاد شود، که به سطوح انرژی بالاتر در طول صبح منتج می شود. بر همین اساس، مصرف آووکادو، مغزهای خوراکی و دانه کتان یا دانه چیا را می توانید مد نظر قرار دهید. همچنین، پخت و پز با روغن زیتون روشی خوب برای افزودن چربی های سالم به وعده صبحانه است.

ترک عادتی که موجب سلامتی است!

ترک عادتی که موجب سلامتی است!

ما عادت کرده ایم تا سرمان درد گرفت، برویم سر بسته داروها، یک مسکن یا هر داروی دیگری را برای خودمان تجویز کنیم تا حال مان خوب شود. حتی نمی دانیم این دارو چه عوارضی دارد، برای چه تجویز می شود، کارکردش چگونه است و در چه شرایطی باید مصرف شود.

 

طبیعی است که مصرف داروهای شیمیایی در سال های اخیر رشد چشمگیری داشته و بشر تلاش می کند به دلیل کمبود وقت، سریع ترین شیوه درمان دردهایش را به دست آورد، غافل از این که ممکن است نداشتن شناخت درست نسبت به مصرف صحیح داروها، موجب از بین رفتن سلامتی بدن و صرفا آرام شدن درد مختصری باشد که  فکر می کردیم برای مان مضر است. برای دانستن رازهای این مصرف کردن های غلط، با دکتر مجید محبعلی، دکتر داروساز به گفتگو نشسته ایم تا نظرات ایشان را درباره مصرف های نامطمئن بدانیم.

 

ترک عادتی که موجب سلامتی است!

دکتر، اساسا نظر شما درباره مصرف مستمر و مداوم داروهای شیمیایی چیست؟

– در این زمینه باید بررسی شود که دارو اصلا برای چه نیازی کشف شده و توسط پزشک تجویز می شود. قطعا از نگاه علمی، سیر درمان با مصرف دارو ممکن است به نتیجه برسد و البته مسیر قطعی دیگری را تاکنون نتوانسته ایم کشف کنیم اما باید مطمئن شد این بیماری ها را پزشک متخصص شناسایی کرده و بر اساس شناختی که نسبت به بیماری دارد، دارو را تجویز کرده باشد، بنابراین راه موثر برای درمان بیماری ها، استفاده از شیوه و ترکیب داروهایی است که توسط پزشک تجویز شده است. به شکل مطلق نمی توان درباره هر دارویی نظر داد. این که ممکن است بدن هر بیماری با توجه به شرایطی که دارد، نسبت به داروهای متفاوت، واکنش های مختلفی از خود نشان دهد و مقاومت های متنوعی داشته باشد.

به عنوان مثال به تازگی که مصرف بی رویه داروهای مکمل وزن و اشتها شایع شده، شاهد هستیم که روزانه تعداد زیادی از مردم به دام داروهای تقلبی می افتند که هیچ تاییدیه ای از نهاد و ارگان مسئولی ندارند و در برخی داروخانه ها نیز متاسفانه به فروش می رسند.

بهترین راهنمای شما برای خرید داروی مکمل، پزشک است. پزشک با استفاده از نتایج آزمایش های شما می تواند بهترین داروی مکمل را به شما معرفی کند. مشورت با پزشک باعث می شود شما دقیقا عناصری را دریافت کنید که بدن تان به آنها نیاز دارد، آنچه فکر می کنید برای شما مناسب است.

گاهی وقت ها نیز مصرف ترکیبی بدون تجویز برخی داروها ممکن است موجب مرگ بیمار و عدم واکنش درست و صحیح بدن شود. در فرانسه مصرف یک داروی تقلبی ضد چاقی ۱۳۰۰ نفر را کشت.

کمی مصداقی تر در این باره توضیح بفرمایید.

– به عنوان مثال باید به ترکیب ژلوفن ها و آسپرین ها اشاره کرد. داروهایی چون آسپرین در زمان مصرف همزمان با قرص ژلوفن، می توانند امکان خونریزی را در شخص بیمار افزایش دهند. مصرف همزمان قرص ژلوفن با داروهایی مانند پیروکسیکام، نالترکسون و دیکلوفناک از دیگر تداخل های دارویی قرص ژلوفن و البته خطرناک است. باید به شما بگویم، قرص های خواب آور و آرام بخش نیز می توانند در صورت تعدد مصرف بی رویه موجب سکته مغزی و در مواردی منجر به مرگ شود. صرف دُز بالای این دسته از داروها می تواند به از دست رفتن هشیاری و حتی مرگ بینجامد. مصرف بیش از حد این داروها در فرد وابستگی روانی و جسمانی نیز ایجاد می کند.

در شرایط جامعه امروز، استرس های بالا موجب موج شدیدی از افسردگی ها شده و این روند ممکن است به جامعه آسیب جدی برساند. چندی پیش در کشورهای دیگر نیز مصرف داروهای ضد درد موجب مرگ تعدادی شده بود و در کشورمان نیز ممکن است بسیاری نسبت به این گونه بیماری ها شناخت کافی نداشته باشند.

مصرف بالای کدئین ها یقینا برای بسیاری از مردم مضر است و حتی می تواند زمینه ساز مرگ های ناگهانی د راین افراد باشد. بسیاری از  افراد به علتی مانند درد زانو یا جراحی این داروها را مصرف می کنند. گیرنده های داروهای شبه افیونی بسیار نزدیک به مراکز لذت در مغز قرار دارند، بنابراین زمان مصرف این دسته از داروها، نه تنها د رد بیمار می تواند به شکل موقتاز بین برود، بلکه استرس و افسردگی بیمار نیز کاهش می یابد.

این روزها سردردها و کمردردها به دلایل مختلف بسیار فراگیر شده است. مصرفی بی رویه مسکن ها، چه عوارضی را برای بیمار به دنبال دارد؟

– در واقع ما تا به دردی اندک دچار می شویم، اقدام به مصرف داروهای مسکن بدون تجویز می کنیم. در حالی که این روند به افزایش حجم بیماری در بدن فرد کمک خواهد کرد و نتیجه ای معکوس دارد. بسیاری از افرادی که برای دریافت این مسکن ها به داروخانه مراجعه می کنند، به نوعی دچار وابستگی به داروهای خواب آور و مسکن هستند. گاهی حتی مجبور می شویم فرآیند درمان برای قطع این داروها را طراحی کنیم.

موضوع مهمی که لازم است مردم آن را بدانند این است که «کم دانستن» بسیار خطرناک تر از «ندانستن» است، به این معنا که اگر فردی نداند دارویی که می خواهد مصرف کند برای چیست، کمتر در معرض خطر قرار می گیرد. مردم فکر می کنند که چه تفاوتی دارد که خودشان یک مسکن را مصرف کنند یا پزشک آن را تجویز کند اما عوامل بسیاری روی انتخاب دارو، حتی انتخاب ژلوفن یا کدئین، دو دارویی که در ظاهر مسکن هستند تاثیرگذار است.

سردردهایی داریم که بیمار به دنبال آن به مصرف ژلوفن روی می آورد اما شاید دلیل این سردرد، خونریزی خفیف داخل مغز باشد و فرد با خوردن یک ژلوفن موجب بر هم خوردن انعقاد خون شده و خونریزی وسیعی را به وجود آورد. بنابراین مصرف خودسرانه نه تنها بیماری های دیگر را پنهان می کند بلکه موجب تشدید بیماری خواهد شد. مصرف بی رویه مسکن ها، خود باعث سردردهای بیشتری می شود. حس سردردی که از مصرف زیاد دارو ناشی می شود، مشابه دیگر سردردهای رایج و میگرن است.

اساسا باید به دنبال راهکاری باشیم که فروش بدون نسخه مسکن ها به مردم ممنوع شود. شما در داروخانه ها متاسفانه به دلیل نیازهای مالی، انواع مسکن ها تا داروهای آرام بخش در اختیار بیمار قرار می گیرد و اگر داروی خارجی هم باشد، گویی انگار محدودیتی برای فروش وجود ندارد. رسانه هایی مانند شما باید بیش از گذشته به مضرات مرگبار استفاده از داروهای مسکن اشاره کنند.

افرادی که به محض احساس درد در ناحیه سر، گردن و سایر نقاط بدن به داروهای مسکن روی می آورند، در معرض خطر کاهش شنوایی قرار دارند. اینها نتایج تحقیقات تازه ای است که به دست آمده و نشان می دهد که مصرف بی رویه مسکن ها و حتی آنتی بیوتیک ها چه عوارضی دارد. پرداختن به آنتی بیوتیک ها خود مبحثی جداگانه می طلبد. مقاومت بدن نسبت به این داروها افزایش یافته و هر روز بیم آن می رود که عفونت ها در برابر آنتی بیوتیک ها مقاومت بیشتری از خود نشان دهند که در مواردی موجب مرگ می شود.

 

ترک عادتی که موجب سلامتی است!

در شرایطی که دارویی به اشتباه مصرف شد و دچار مسمومیت شدیم، چه اقداماتی می تواند برای رهایی از این مسمومیت، کارگشا باشد؟

– باز هم اولین قدم مراجعه به پزشک است. چه اقدامی مهم تر از این که فرد متخصص نسبت به بیماری شما آگاهی و شناخت پیدا کند. البته دلایل زیادی برای مسمومیت دارویی می توان متصور شد. استفاده بیش از حد مجاز، تداخل دارویی یا زمینه هایی که پزشک نسبت به وجود آنها در بیمار اطلاعی نداشته است، می تواند زمینه ساز بسیاری از بیماری ها باشد.

سن بیمار، نوع بیماری و همچنین مکانیزم دفع دارو از بدن از نکاتی هستند که باید در تجویز و مصرف داروها حتما مورد توجه قرار بگیرند. برای مثال فردی که کلیه اش دچار مشکل است، نمی تواند داروهایی را که از طریق کلیه دفع می شوند مصرف کند و اگر از چنین داروهایی حتی در دُز پایین استفاده کند دچار مسمومیت می شود. همین موضوع در مورد مصرف داروهایی که از طریق سیستم گوارش دفع می شوند از سوی فردی با مشکلات گوارشی هم صدق می کند.

گاهی پیش می آید که به طور مثال من دردی مشابه درد دوستم دارم، آیا طبیعی است که او داروی مصرفی خودش را به من پیشنهاد کند؟ عوارض استفاده از داروها برای دردهای به ظاهر مشابه چیست؟

– اولا شما بلافاصله پیشنهاد دوست تان را رد کنید. به پزشک مراجعه کنید تتا تشخیص درست درباره شما داده شود و بعد شما خود پاسخ صحیح را می دانید؛ مثلا تصور کنید سر شما دچار دردی شدید شده است، به دکتر مراجعه می کنید و او دستور می دهد به مدت مشخص از یک دارو استفاده کنید. حال دوست شما هم دچار سردرد می شود؛ سردردی ناشی از وجود توموری در سرش. استفاده از مسکنی که برای شما تجویز شده، درد دوست تان را نیز کاهش می دهد اما مانع از شناسایی تومور شده و حتی می تواند منجر به مرگ ایشان شود. مردم ما به مصرف بیش از اندازه دارو عادت کرده اند؛ برخی از پزشکان هم بی توجه به عواقب و عوارض، بیش از نیاز بیمار، دارو تجویز می کنند.

این روزها بحث های زیادی درباره داروسازی بالینی می شود. این شیوه چه ویژگی هایی دارد و چه تفاوت هایی با داروسازی کلاسیک دارد؟

– داروسازی بالینی در امتداد همین سوال هایی که برای شما پیش آمده، به وجود آمده است. روش قطعی درمانی نیست بلکه شناخت بهترین داروها به شکل منطقی و نگاهی مدرن به بحث دارو و درد است. در واقع با توجه به این که تشخیص بیماری از مهم ترین وظایف همکاران محترم پزشک است که در واقع گام اصلی در پروسه کنترل و برخورد با بیماری است، نقش متخصصان داروسازی بالینی در مشاوره یا بر عهده گرفتن امور مربوط به درمان دارویی بیماران موجب می شود که مراحل مختلف درمان، تخصصی تر شود و وقت بیشتری برای امور تشخیصی در اختیار پزشک قرار گیرد.  

 

همچنین از اشتباهات احتمالی کاسته و کنترل همه جانبه بهتری را برای بیماران از نظر دارویی ایجاد می کند. این که ما چگونه دارو را مصرف کنیم، چگونه با بیمار وارد تعامل شویم و چگونه بتوانیم در مسیری مستمر شیوه درمان را برای بیمار پیدا کنیم، از مهم ترین نشانه های داروسازی بالینی است.

کشتار مسکن ها در آمریکا

– آمریکا با همه گیری مصرف بیش از حد و مرگبار داروهای ضد درد مواجه است و میزان مرگ و میر ناشی از این مسئله در دهه های گذشته سه برابر شده و از مجموع مرگ و میر ناشی از هروئین و کوکائین پیشی گرفته است. بر اساس گزارش مراکز کنترل و پیشگیری بیماری های آمریکا (CDC) میزان داروهای ضد درد موجود در بازار آنقدر بالاست که هر آمریکایی می تواند دُز استاندارد وایکودین (استامینوفن کدئین) حاوی هیدروکودون – یک داروی ضد درد مخدر – را هر چهار ساعت برای چهار ماه متوالی مصرف کند.

تامس فریدن، رییس CDC می گوید: «متاسفانه خبر تکان دهنده این است که ما با همه گیری مصرف بیش از حد داروهای نسخه ای در این کشور مواجه هستیم اما همه گیری را می توان متوقف کرد. در حال حاضر این بار خطرناک داروهای مخدر و مسکن، بیشتر ناشی از بی مسئولیتی پزشکان بی مبالات است تا توزیع کنندگان مواد مخدر.»

گزارش CDC بر داروهای ضد درد شبه افیونی مانند اکسی کدون، متادون و هیدروکودون یا وایکودین متمرکز متمرکز است که از سال ۱۹۹۹ میزان فروش آنها به داروخانه ها، بیمارستان ها و مطب پزشکان چهار برابر شده است.

شمار مرگ و میر ناشی از مصرف بیش از حد داروهای ضد درد شبه افیونی از ۴۰۰۰ نفر در سال ۱۹۹۹ با سه برابر افزایش به ۱۴۸۰۰ نفر در سال ۲۰۰۸رسیده بود. این داروها به شدت اعتیادآور هستند و افراد به سرعت نسبت به اثر آنها تحمل پیدا می کنند و مجبور می شوند دُز مصرفی شان را بالا ببرند.

 

ترک عادتی که موجب سلامتی است!

مایکل لونستین، پزشکی که بیماران را در یک کلینیک درد در لس آنجلس درمان می کند، می گوید: «در مورد بسیاری از افراد قضیه به این صورت است که آنها به دلیل مشکلاتی مانند درد زانو یا جراحی از این داروها استفاده می کنند. گیرنده های داروهای شبه افیونی بسیار نزدیک به مراکز لذت در مغز قرار دارند.

 

به این ترتیب هنگام مصرف آنها، نه تنها درد فرد برطرف می شود، بلکه اضطراب، افسردگی و استرس او هم کاهش پیدا می کنند. مشکل این است که فرد مجبور می شود هر بار، میزان بیشتر و بیشتری دارو مصرف کند تا اثر مطلوب دارو ظاهر شود . بنابراین فردی که برای تسکین درد خود، با میزان مصرف دو یا سه قرص وایکودین، خوردن این دارو را شروع کرده است، ممکن است هنگامی به خودش بیاید که روزانه ۳۰ تا ۴۰ قرص وایکودین مصرف می کند.»

مرگ در مورد چنین افرادی معمولا هنگامی رخ می دهد که بیمار به علت مصرف زیاد از حد این دارو، دچار ایست تنفسی می شود، زیرا این داروها مرکز کنترل سیستم تنفسی مغز را مهار می کنند و اگر همزمان داروهای ضد اضطراب هم مصرف شده باشد، احتمال مرگ بیشتر می شود.

باید بدانیم

– استفاده از داروها بدون مجوز پزشک در سال های گذشته در کشور ما به عنوان رویه ای غیرمعمول در کشور باب شده است که متاسفانه در برخی از موارد موجب مرگ و میر تعداد بسیار زیادی از هموطنان نیز شده است. بر اساس این نگاه غلط است که مسئولیتی سنگین بر عهده و دوش داروخانه های سراسر کشور است تا با نگاهی سختگیرانه نسبت به ارائه داروهای بدون نسخه اقدام نکنند.

البته این همه ماجرا نیست و تداخل دارویی که البته هر روز ابعاد تازه ای از آن در بخش علمی کشف می شود می تواند سرمنشأ بسیاری از بیماری های تازه باشد که برای فرد بیمار به وجود می آید. به عنوان مثال می توان به چند هشدار جدی دارویی زیر به عنوان راهنمای عدم استفاده خودسرانه از داروها اشاره کرد.

قرص تنظیم فشار خون آنالا پریل در صورتی که همراه با مکمل های پتاسیم دار مصرف شود موجب می شود تا ضربان قلب به شکل غیرطبیعی به فعالیت خود ادامه دهد. مصرف داروهای کهش دهنده کلسترول از خانواده «استانین ها» در صورتی که با داروی «نیاسین» همراه شود، امکان آسیب دیدن ماهیچه ها را بیشتر می کند. مصرف تعداد متنوعی از داروها به شکل هم زمان می تواند عوارض جانبی ایجاد کند اما تا هنگامی که بیمار هنگام مصرف به شکل مستمر با پزشک اش مرتبط باشد مشکلی به وجود نخواهد آمد.

نمونه های زیادی وجود دارد که اگر داروها تحت نظر پزشک و به دلایل کاملا لازم و ضروری مصرف شوند، مشکلی پیش نخواهد آمد. در آمریکا سایتی هم در این زمینه راه اندازی شده که افراد می توانند با وارد کردن نام دارویی که مصرف می کنند از خطر عوارض جانبی آن و مصرف هم زمان آن با داروهای دیگر مطلع شوند. در ایران هم البته تلفن گویای مرکز اطلاعات دارویی با شماره ۰۹۶۴۶ پاسخگوی سوالات مردم در این زمینه است.

یک رژیم غذایی سالم داشته باشید

یک رژیم غذایی سالم داشته باشید

وب‌سایت تناسب اندام: بین آن چیزهایی که می‌خورید و آن چیزهایی که باید بخورید خیلی تفاوت وجود دارد! خیلی از خانم‌ها احساس می‌کنند تا با اضافه کردن مقداری میوه و سبزیجات به روتین غذایی‌شان، یک رژیم غذایی سالم را رعایت می‌کنند. اما یک رژیم غذایی مناسب، خیلی فراتر از این چیزهاست. ادامه‌ی مقاله را بخوانید تا بیشتر در این مورد بدانید…

 

7 ترفند برای یک رژیم غذایی سالم 
۱- رژیم غذایی تان را به آرامی شروع کنید

اجرای یک رژیم غذایی سالم نیازمند این است که به آرامی شروع کنید. عادات غذایی هیچ‌گاه نمی‌توانند در عرض یک روز تغییر کنند. میوه‌ها که سرشار از مواد مغذی و سالم هستند را به رژیم غذایی‌تان بیفزایید. خیلی مهم است که مواد غذایی غنی از مواد معدنی و ویتامین‌ها در رژیم غذایی شما وجود داشته باشد.

۲- کربوهیدرات‌های سالم و غلات سبوس‌دار مصرف کنید

مصرف کربوهیدرات را نادیده نگیرید، چرا که به تأمین انرژی بدن کمک می‌کند. می‌توانید در عوض، کربوهیدرات‌های سالم همچون برنج قهوه‌ای، جو یا لوبیا مصرف کنید. همچنین غلات سبوس‌دار نیز مصرف کنید، چرا که به سیستم گوارش کمک می‌کند.

۳- مصرف روزانه‌ی چربی‌های مفید

برای جلوگیری از افزایش وزن نباید مصرف چربی را قطع کنید! چربی‌های مفید باید در رژیم غذایی روزانه‌ی شما موجود باشند. چربی‌های اشباع نشده در‌ واقع برای بدن مفیدند. آواکادو، آجیل و روغن‌های گیاهی منابع خوبی برای چربی‌های مفیدند. البته در عین حال باید از غذاهای سرخ شده در روغن‌های معمول نیز خودداری کنید.

۴- در رژیم روزانه‌تان پروتئین قرار دهید

پروتئین برای ساخت سلول‌ها و عضلات بدن الزامی است. همچنین برای خون و سلامت استخوان‌ها نیز مفید است. شما می‌توانید انواع و منابع مختلف پروتئین را در برنامه‌های غذایی خود بگنجانید. بعنوان مثال سویا و لوبیا منابع گیاهی و سالم پروتئین هستند.

۵- کلسیم را به رژیم غذایی‌تان بیفزایید

مصرف کلسیم برای زنان یک اجبار است. اغلب زنان بدلیل کمبود کلسیم در معرض خطر پوکی استخوان و آرتروز هستند. بنابراین محصولات لبنی، سبزیجات و حبوبات را به برنامه‌ی غذایی خود اضافه کنید تا به بدنتان کلسیم برسد.

۶- مصرف نمک و شکر را کاهش دهید

استفاده از نمک بیش از اندازه می‌تواند باعث افزایش فشار خون در خانم‌ها شود. بنابراین باید از نمک به کمترین میزان ممکن استفاده کنید. حتی شما می‌توانید از انواع نمک کم سدیم استفاده نمایید. همچنین باید مصرف شکر را نیز در برنامه‌ی غذایی خود محدود نمایید، چرا که می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهد. مصرف بیش از اندازه‌ی قند می‌تواند خانم‌ها را با مشکلات پوستی دچار سازد.

۷- متناسب و متعادل بخورید

برای اینکه بدن و وزنتان را در حالت سلامت نگاه دارید، در طول روز وعده‌های غذایی کوچک داشته باشید. در صبح یک صبحانه‌ی پر از غلات بخورید. ناهار و شام باید سرشار از سبزیجات سبز باشد. هر روز بیشترین میزان آب را بنوشید. مایعات، به بدن شما کمک می‌کند تا سموم ناخواسته از بدنتان دفع شود. از غذاهایی هم که بعنوان غذاهای نامناسب برای بدن شناخته می‌شوند پرهیز کنید. در حقیقت برای اینکه بدن سالمی داشته باشید، نباید هیچ ماده‌ی غذایی حیاتی را از برنامه‌های غذایی خود حذف نمایید.

چرا پاهایمان خشک و ترک خورده می شوند؟

چرا پاهایمان خشک و ترک خورده می شوند؟ 

وب‌سایت زیبامون: ترک‌پا به خصوص در فصل زمستان، که به خودی خود پوست دهیدراته شده و خشکی آن بیشتر می‌شود، بسیار آزار دهنده‌است.

 

از دلایل ایجاد ترک در کف پا می‌توان به ایستادن طولانی مدت، اضافه وزن، استفاده از کفش‌های نامناسب، استفاده نکردن از جوراب یا روفرشی در خانه و همینطور اگزما اشاره کرد.

 

با پاهای خشک و ترک خورده ی خود چه کنیم؟ 
برای درمان این ترک‌ها، چند اسکراب خانگی را به شما عزیزان معرفی می‌کنیم تا با استفاده مداوم از آن‌ها، به زودی پاهایی صاف و زیبا داشته باشید:

۱٫ اسکراب شکر قهوه‌ای

  • ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • ۱ قاشق چایخوری آبلیمو
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک لگن آب گرم

۱٫ مواد را در یک ظرف با هم ترکیب کنید تا یک ماسک نسبتا غلیظ به دست بیاید.

 

۲٫ سپس پایتان را به مدت ۱۵ دقیقه در لگن آب گرم قرار دهید تا ترک‌ها و پوست پایتان نرم شود. پس از آن ماسک را بردارید و همانطور که پایتان داخل آب است، آن را با انگشتانتان به صورت دورانی به کف پایتان بمالید. پس از تمام شدن ماسک، پاهایتان را بشویید.

۳٫ این کار را یک روز در میان انجام دهید تا نتیجه فوق‌العاده آن را مشاهده کنید.

۲٫ ماسک شیر

  • ۱ فنجان شیر
  • ۵ فنجان آب گرم
  • ۴ قاشق غذاخوری نمک یا شکر دانه درشت
  • ۱/۲ فنجان روغن بچه یا روغن نارگیل
  • سنگ پا

۱٫ شیر و آب گرم را در لگن ریخته و برای ۵ تا ۱۰ دقیقه پاهایتان را داخل آن قرار دهید. سپس روغن و نمک یا شکر را با هم ترکیب کنید تا یک ماسک غلیظ حاصل شود.

۲٫ ماسک را به خوبی روی پاهایتان ماساژ دهید تا همه پوست‌های اضافه جدا شوند. سپس به آرامی از سنگ پا استفاده کنید.

۳٫ بعد از آن پاهایتان را بشویید و حتما از کرم مرطوب کننده استفاده کنید.

۳٫ ماسک موز
  • ۱ عدد موز رسیده
  • آب گرم به میزان لازم

۱٫ موز را با پشت چنگال کاملا له کنید. سپس آن را به کف پایتان زده و حرکت نکنید تا حداقل برای ۱۵ دقیقه ماسک روی پایتان بماند.

۲٫ سپس با آب گرم پاها را بشویید.

۳٫از این ماسک هر شب استفاده کنید تا نرمی پاهایتان شما را شگفت زده کند!

پاستای متنوع با روغن و دانه ذرت (۱)

پاستای متنوع با روغن و دانه ذرت (۱)

مجله آشپزی مثبت: ذرت دانه ارزشمندی است، البته روغن دانه ذرت را هم دست کم نگیرید. این روغن همان خواص را دارد و شما می توانید در بسیاری از غذاهای منوی روزانه تان از آن استفاده کنید. ما هم در این مطلب سنگ تمام گذاشته ایم و دستور تهیه ۲۰  پاستا را با دانه و روغن ذرت ارائه کرده ایم. بپزید و لذتش را ببرید.

 

20 پاستا با روغن و دانه ذرت (1) 

۱٫ خوراک پاستا با سبزیجات

 

در تابه‌ای ۲ قاشق روغن سرخ کردنی بریزید. ۱ پیمانه هویج خلالی نازک، ۱ پیمانه کدو سبز خلالی نازک و ۱ پیمانه پیاز خلالی نازک را در تابه بریزید و حرارت دهید تا سبک شوند. زردچوبه، نمک و فلفل فراموش نشود. در صورت تمایل ۱ پیمانه قارچ ورقه‌ای نازک و نصف پیمانه فلفل دلمه‌ای نازک باریک بریده شده را هم به تابه بیفزایید. سبزیجات که سبک شدند، آنها را با ۱ پیمانه ذرت کنسروی (پخته)، پاستا یا اسپاگتی (پخته شده به روش معمول) آبکش شده و ۳ قاشق سوپخوری سس سویا مخلوط کنید. ۴ قاشق روغن ذرت لادن طلایی روی مواد بریزید و به مدت یک ربع غذا را دم کرده و بعد سرو کنید.

 ۲٫ پاستای پاپیونی با ذرت، خامه و آویشن

 

۳ پیمانه پاستای پاپیونی را در قابلمه‌ای در آب جوش بریزید و به روش معمول بپزید. بعد از آبکش کردن آنها را در ظرفی مناسب بریزید و با یک پیمانه خامه، نصف پیمانه پنیر پارمسان (به دلخواه) و یک و نیم پیمانه ذرت کنسروی یا پخته شده مخلوط کنید. به مواد ۳ قاشق روغن ذرت لادن طلایی، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن بیفزایید و خوب هم بزنید. غذا را به مدت یکی دو دقیقه در مایکروفر حرارت دهید تا هم گرم و هم پنیر ذوب شود. پاستا را در ظرف دلخواه بریزید و داغ سرو کنید.

  
۳٫ پاستا تورتلینی با اسفناج و ذرت خامه‌ای

۱ پیاز متوسط را ریز کنید و در کمی روغن تفت دهید. ۲ پیمانه اسفناج به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. یک سینه مرغ پخته مکعبی خرد شده را هم اضافه کنید. نمک، فلفل و پودر پاپریکا بریزید. ۱ پیمانه دانه ذرت نیم‌پز یا کنسروی را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید. تابه را از روی حرارت بردارید و ۱۰۰ گرم خامه، نصف پیمانه پودر پنیر پارمسان و ۳ قاشق روغن ذرت لادن طلایی به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. تورتلینی را به روش معمول در آب جوش بپزید. سس آماده را با تورتلینی آبکش شده مخلوط و بلافاصله سرو کنید.

 

۴٫ سالاد پاستا، ذرت و ژامبون

 

۴۰۰ گرم پاستای فرمی را به روش معمول در آب جوش بریزید و بپزید. بعد از نرم شدن آن را آبکش کنید و رویش آب سرد بریزید. ۲۰۰ گرم ژامبون را خلالی باریک خرد کنید. ۲ پیمانه ذرت پخته و یک چهارم پیمانه فلفل دلمه‌ای ریز شده را هم به پاستا و ژامبون بیفزایید و هم بزنید. به عنوان سس این سالاد ۵ قاشق روغن ذرت لادن طلایی، یک سوم پیمانه آب لیموی تازه و نمک و فلفل به مواد بیفزایید و هم بزنید تا تمام مواد مزه‌دار شوند. این سالاد را سرد سرو کنید.

   

۵٫ خوراک تابستانی پاستا و سبزیجات

 

۳ پیمانه پاستای فرمی را به روش معمول بپزید. ۲ عدد گوجه فرنگی سفت را نگینی خرد کنید. یک عدد سیب زمینی پخته متوسط را هم پوست بگیرید و نگینی درشت خرد کنید. نصف پیمانه فلفل دلمه‌ای رنگی نگینی خرد شده و ۱ پیمانه ذرت پخته را به همراه گوجه و سیب‌زمینی به پاستا بیفزایید. پس از افزودن نصف پیمانه زیتون حلقه‌ای و همین مقدار خیار شور خرد شده مواد را هم بزنید. در کاسه‌ای کوچکتر ۱ پیمانه سس مایونز کم چرب را با ۲ قاشق روغن ذرت لادن طلایی، مقدار مناسب نمک و فلفل سیاه و کمی پودر پاپریکا و ۳ قاشق آب لیموی تازه را با هم مخلوط کنید تا سس سالاد آماده شود. سس را با سالاد مخلوط کنید و بعد غذا را در یخچال بگذارید. سالاد که سرد شد روی آن کمی جعفری خرد شده بریزید و سرو کنید.

 

20 پاستا با روغن و دانه ذرت (1) 

۶٫  پاستا و میگو

 

یک پیاز متوسط را ریز خرد کنید. دو حبه سیر را هم له کنید. هر دو را در تابه‌ای بریزید و با کمی روغن سرخ کردنی روی حرارت بگذارید. وقتی بوی سیر و پیاز بلند شد، پس از اضافه کردن کمی زردچوبه، ۲ پیمانه میگوی ریز را هم به تابه بیفزایید. وقتی رنگ میگو صورتی شد، ۱ پیمانه قارچ ورقه شده را هم بیفزایید و هم بزنید تا سرخ شود. بعد میگو را با ۳ پیمانه پاستای آبکش شده و ۱ پیمانه ذرت پخته مخلوط کنید. ته قابلمه‌ای را کمی چرب کنید و ته دیگ دلخواه بگذارید. به مخلوط پاستا و قارچ و ذرت و میگو ۳ قاشق روغن ذرت لادن طلایی و ۲ قاشق شوید یا گشنیز خرد شده تازه اضافه کنید و غذا را به مدت ۲۰ دقیقه دم و سپس سرو کنید.

۷٫ پاستا با پستو و ذرت و آووکادو

 

یک عدد آووکادوی متوسط را از پوست و هسته جدا کنید. گوشت میوه را با چنگال له کنید. سه چهارم پیمانه پستوی نعنا را با آووکادو مخلوط کنید. ۳ پیمانه پاستای فرمی دلخواه را به روش معمول بپزید و آبکش کنید. پستو و آووکادو را با پاستا در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. ۳ قاشق روغن ذرت لادن طلایی و یک و نیم پیمانه ذرت پخته را با آنها ترکیب کنید. بعد از اضافه کردن کمی نمک و فلفل (در صورت نیاز) و کمی آب لیموی تازه می توانید غذا را به مدت یک دقیقه در مایکروفر گرم و سپس سرو کنید.

۸٫ پنه با ذرت و قارچ

 

۴۰۰ گرم پاستا پنه را به روش معمول بپزید و آبکش کنید. در یک شیرجوش کوچک ۴ قاشق سوپخوری آرد را با نصف پیمانه شیر مخلوط و حل کنید. یک و نیم پیمانه شیر دیگر اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. دائم مواد را هم بزنید تا گلوله نشوند. وقتی سس شروع به غلیظ شدن کرد، ۵۰ گرم کره به آن افزوده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. سس را از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد، یک پیمانه خامه و ۳ قاشق روغن ذرت لادن طلایی به آن بیفزایید. ۲ پیمانه قارچ نازک ورقه شده را با مقدار کمی روغن در یک تابه بزرگ و گود تفت دهید. قارچ ها که سبک شدند، یک پیمانه ذرت پخته و سس سفید را بیفزایید و هم بزنید. به این مواد پاستاهای پخته را افزوده و خوب مخلوط کنید تا مزه دار و آماده سرو شود.

۹٫ پاستا با تن ماهی و سبزیجات

 

۳ پیمانه پاستای فرمی را بپزید و آبکش کنید. در کاسه‌ای بزرگ بریزید و به آنها ۵ قاشق روغن ذرت لادن طلایی اضافه و خوب مخلوط کنید تا پاستاها به هم نچسبند. ۴ عدد هویج متوسط را پوست بگیرید و به صورت خلال های نازک ۳ سانتی متری ببرید و به پاستا بیفزایید. ۱ و نیم پیمانه فلفل دلمه‌ای رنگی نازک خرد شده و ۲ پیمانه ذرت پخته یا کنسروی را هم به پاستا و هویج اضافه کنید و هم بزنید. یک قوطی کنسرو تن ماهی را ۲۰ دقیقه بجوشانید و بعد در آبکش بریزید. سپس تکه‌های درشت ماهی را با چنگال خرد کنید و همه را به کاسه سالاد اضافه کنید. برای مزه دار کردن مواد به آنها نمک و فلفل و ۵-۴ قاشق آب لیموی تازه بیفزایید و هم بزنید. سالاد آماده سرو است.

۱۰٫ پاستا رنگارنگ

 

۴ پیمانه پاستای فرمی خشک را در آب جوش به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کنید. از روی آن آب سرد رد کنید و کنار بگذارید. در تابه‌ای بزرگ مقدار کمی روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت بگذارید. ۱ عدد پیاز درشت خرد شده و دو حبه سیر له شده را در آن تفت دهید. بعد از سرخ شدن آنها کمی زردچوبه افزوده و ۳ پیمانه پوره گوجه فرنگی اضافه کنید. ۱ پیمانه ذرت پخته، ۱ پیمانه نخود فرنگی پخته، ۱ پیمانه مخلوط فلفل دلمه‌ای رنگی نگینی خرد شده، ۱ پیمانه قارچ ورقه شده اضافه کنید. سس که غلیظ شد، ۲ قاشق روغن ذرت لادن طلایی و پاستا را به آن بیفزایید . مخلوط گرم که شد برای سرو آماده است.