وب سایت آشپزباشی: ترشی کلم قرمز از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این ترشی خوشمزه، ترد و خوش رنگ یکی از ساده ترین ترشی هاست. آن را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار غذاهای خود لذت ببرید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱-شیشه را از کلم خرد شده پر کنید.
۲- بعد ظرف را کاملا با سرکه پر کنید و درب آن را محکم ببندید.
۳-ترشی را در محلی خنک (ترجیحا در یخچال) قرار دهید. تقریبا حدود ۳ روز زمان می برد تا ترشی آماده شود.
۴-بعد از استفاده آن را در یخچال نگه دارید.
۱– برگ های کلم را از هم جدا کرده و تمیز بشویید. آن ها را کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند و بعد خرد کنید.
۲– میزان های این دستور بستگی به ظرفی که برای تهیه ترشی استفاده می کنید دارند.
۳-ترجیحا
از ظروف شیشه ای که در آن ها به خوبی بسته می شود و هوا نمی کشند، استفاده
کنید. آن ها را تمیز بشویید، کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.