مواد لازم:
طرز تهیه:
۲. عصاره مرغ , نخود ها و دسته سبزی معطر را افزوده , با فلفل و نمک چاشنی را اندازه نمایید .
۳. سوپ را بجوشانید , حرارت را کم نمایید و بگذارید حدود ۲ ساعت به آرامی بجوشد .
۴. فلفل دلمه ای های خرد شده و پاستا را به قابلمه اضافه نمایید , سپس به مدت ۲۰ دقیقه دیگر به آرامی بجوشانید .
۵.
سوپ را به یک ظرف سوپ خوری گرم منتقل نمایید . جهت سرو , سوپ را داخل کاسه
های یک نفره مخصوص تقسیم نمایید و با نان های مکعبی شکل سرخ شده , تزیین
نموده و بلافاصله آن را سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
در
صورت تمایل , شما می توانید از نخود خشک هم استفاده نمایید . روی آن ها را
با آب سرد بپوشانید و به مدت ۵ تا ۸ ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند .
سپس آب آن را خالی نموده و نخود ها را مطابق دستور به سوپ اضافه نمایید و
مدت زمان ۳۰ الی ۱ ساعت , به زمان پخت اضافه نمایید .