در این مطلب از ایران ناز شما را غذایی از سری غذاهای ملل آَنا میکنیم که بسیار مجلسی و خوشمزه است . امیدوارم این غذا را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید و در مهمانی ها هنر و سلیقه خود را به نمایش بگذارید . طرز تهیه خورش داود پاشا را در ادامه ی این مطلب از ایران ناز آموزش خواهیم داد.حتما این غذا را امتحان کنید.با ما همراه باشید
مواد لازم برای خورش داوود پاشا
گوشت چرخ کرده ۱ کیلو
پیاز رنده شده ۲ عدد
پودر نعنا خشک ۱ قاشق سوپخوری
رب انار ملس ۲ قاشق سوپخوری
آب۱ لیوان
نمک، فلفل و دارچینبه میزان لازم
کره مقداری
طرز تهیه خورش داوود پاشا
در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را که مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوساله است با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهید، سپس با کمک دست قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید. گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.
مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و آن را کمی تفت دهید. بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را داخل تابه خوب سرخ کنید. در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید. رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید،
سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود. در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و جا بیفتد.بعد از نیم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش
خورش جزو غذای ملل – ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵ دقیقه میباشد .
خورش را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .