پروژه ناب

دانلود پروژه های دانشجویی ناب

پروژه ناب

دانلود پروژه های دانشجویی ناب

ست کردن چکمه با دامن، یک تیپ شیک زمستانی

ست کردن چکمه با دامن، یک تیپ شیک زمستانی

چکمه های بلند یکی از اکسسوری های زمستانی است که تاثیر بسیاری در شیک پوشی خانم ها خواهد داشت. با ما همراه شوید تا ببینید چگونه می توانید چکمه و دامن را در زمستان با هم ست کنید.

 چکمه های بلند زمستانی را با چه دامن هایی می توان ست کرد؟

چکمه های بلند یکی از اکسسوری های زمستانی است که تاثیر بسیاری در شیک پوشی خانم ها خواهد داشت. چکمه های بلند را می توانید با مدل های مختلف دامن، پیراهن و شلوار ست کنید. با ما همراه شوید تا ببینید چگونه می توانید چکمه و دامن را در زمستان با هم ست کنید.

 

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان – ست شماره ۱

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان - ست شماره 1

 

 

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان – ست شماره ۲

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان - ست شماره 2

 

 

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان – ست شماره ۳

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان - ست شماره 3

 

 

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان – ست شماره ۴

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان - ست شماره 4

 

 

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان – ست شماره ۵

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان - ست شماره 5

 

 

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان – ست شماره ۶

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان - ست شماره 6

 

 

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان – ست شماره ۷

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان - ست شماره 7

 

 

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان – ست شماره ۸

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان - ست شماره 8

 

 

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان – ست شماره ۹

ست کردن چکمه با دامن برای زمستان - ست شماره 9

تشخیص علائم بیماری از روی چشم

تشخیص علائم بیماری از روی چشم

eye and disease Diagnosis

راه های زیادی برای تشخیص برخی از بیماری های خاص وجود دارد که خودتان میتوانید آنها را مدنظر قرار دهید مثلاً برخی از علائم بیماری در پاها نمایان میشود و برخی دیگر در چشم ها، در این مقاله درمورد علائم رایج بیماری در چشم ها صحبت میکنیم:

به گزارش آلامتو و به نقل از بازده؛ اگر کنجکاو هستید درباره تشخیص بیماری از روی چشم ها بدانید با ما در این نوشتار همراه باشید تا شما را با دنیایی از اطلاعات خوب و کاربردی آشنا کنیم که یک عمر به شما کمک خواهند کرد.

چشم ها تنها پنجره‌هایی به سمت روح‌مان نیستند، اگر خوب دقت کنیم متوجه می‌شویم که این دو عضو بینا می‌توانند پنجره‌ای به سمت سلامتی‌مان نیز باشند. چنانچه در چشم های‌تان تحریک، قرمزی یا کمی تغییر دیده شود معاینه‌ی آن‌ها می‌تواند اطلاعات با ارزشی درباره‌ی سلامت‌ در اختیارتان قرار دهد، از دیابت و فشار خون گرفته تا آسیب اشعه‌های خورشید. مسلما در این میان هیچ‌کس نمی‌گوید که نقش متخصص چشم را در خانه بازی کردن ایده‌ی خوبی است. در نوشتار تشخیص بیماری از روی چشم همراه ما باشید.

متخصصان و پزشکان چشم همیشه معاینه‌ی منظم چشم‌ها را توصیه کرده‌اند و شما نیز اگر تغییری ناگهانی و عمده در بینایی خود حس کردید حتما به پزشک مراجعه کنید تا از مزایای تشخیص بیماری از روی چشم بهره بگیرید.

همچنین بخوانید: تشخیص بیماری از روی ادرار

چشمان‌تان را خسته کرده‌اید:

چشم‌های تحریک شده و قرمز از نشانه‌های خستگی است. چه تمام روز به صفحه نمایش خیره شده باشید چه بیش از حد لنز گذاشته باشید، خستگی و بیش از حد کار کشیدن از چشم‌ها خود را با قرمزی، خشکی و ناراحتی نشان می‌دهد. خیره شدن بیش از حد به صفحه نمایش می‌تواند عوارض جدی را در پی داشته باشد، مانند سندروم بینایی کامپیوتر، که شامل نشانه‌هایی از جمله خستگی چشم، تاری دید، سردرد، و درد گردن و شانه‌ها است.

برای اینکه خطر بروز چنین مشکلی را کاهش دهید، از قانون ٢٠/٢٠/٢٠ پیروی کنید: بعد از استفاده از کامپیوتر به مدت ٢٠دقیقه، به چیزی در ٢٠ فوتی (۶ متر) خود به مدت ٢٠ ثانیه نگاه کنید، تا چشمان‌تان استراحت کنند.استراحت دادن به عضلات چشم و مرطوب کردن قرنیه، که پنجره جلوی چشم به حساب می‌آیند باعث می‌شود چشم‌ها بیشتر احساس راحتی کنند. اگر از لنز استفاده می‌کنید هر زمان چشمان‌تان قرمز، خسته و یا خشک شد به آنها استراحت دهید.

شرایطی دارید که روی رگ‌های خونی‌تان تاثیر می‌گذارد:

چشم‌ها نقطه‌ای از بدن هستند که پزشکان بدون احتیاج به بریدن بدن می‌توانند رگ‌ها را مشاهده کنند. یک پزشک می‌داند رگ طبیعی چه شکلی است و هرگونه تغییر در سایز و اندازه رگ می‌تواند نشان‌دهنده فشار خون یا تصلب شریان باشد که هر دو، تا طولانی مدت بدون نشانه می‌مانند. به عبارت دیگر متخصص چشم می‌تواند خیلی زودتر از یک پزشک عمومی تغییرات را تشخیص و مشکل را متوجه شود، مانند فشار خون، خطر سکته مغزی و یا ایجاد پلاک در شریان‌ها و این‌ها علایمی نیست که بشود از آنها چشم‌پوشی کرد، چون در بلندمدت می‌توانند منجر به آسیب‌هایی نظیر کوری شوند.

تشخیص بیماری از روی چشم گاهی اوقات بسیار ساده است مثلا چشم‌های تحریک شده و قرمز از نشانه‌های خستگی است.

از آلرژی رنج می‌برید:

اگر یکی از تبلیغات قرص‌های ضدحساسیت را دیده باشید می‌دانید نشانه‌های حساسیت قرمزی و اشک آمدن از چشم است.گاهی مقداری قرمزی چیزی نیست که باعث نگرانی شود، چون می‌تواند عوارض جانبی چیزی مثل واکسن آنفولاآنزا باشد. تحریک آلرژیک می‌تواند تنها در یک چشم خود را نشان دهد. قرمزی و پف کردگی بر اثر سرما خود را در هر دو چشم نشان می‌دهد.

دچار استرس شدید هستید و یا به کافئین حساسید:

انقباض پلک اذیت کننده‌ای که گاهی دچارش می‌شوید، می‌تواند نشانه‌های خستگی، استرس بالا و یا حساسیت به کافئین باشد. ابتدا مقدار قهوه و یا چایی که استفاده می‌کنید را کم کنید و ببینید آیا تغییری ایجاد می‌شود یا خیر. اگر مشکل‌تان استرس است، می‌دانم که گفتنش خیلی راحت‌تر از انجامش است، اما سعی کنید استرس خود را کاهش دهید.

در موارد نادر انقباض پلک می‌تواند نشان‌دهنده‌ی مشکلات شدید عصبی و یا عضلانی باشد، مانند بلفارواسپاسم، یک تیک است که به مرور در هر دو پلک افزایش پیدا می‌کند و می‌تواند باعث کوری موقت، یا اسپاسم همی فاسیال شود، که شامل یک سمت صورت به شکل کلی است و به دلیل فشرده شدن یک عصب در صورت اتفاق می‌افتد. در چنین شرایطی حتما باید به پزشک مراجعه کنید.

همچنین بخوانید: روشهای کاهش استرس

ممکن است مشکلات عصبی داشته باشید:

تغییر در آناتومی چشم‌ها می‌تواند یک نشانه بارز از مشکلات عصبی باشد. اگر مردمک چشم نتواند در برابر نور به صورت طبیعی واکنش نشان دهد (به عنوان مثال اگر بعد از بیرون آمدن از فضایی تاریک همچنان مردمک‌ها باز بود)، به سختی چشم‌تان را بدون حرکت دادن سر از سمتی به سمت دیگر و یا بالا و پایین بچرخانید و یا اگر نورهای چشمک‌زن می‌بینید یا با یک چشم یا هر دو دچار دو بینی می‌شوید، می‌تواند شامل مشکلات عصبی از اسکلروز متعدد تا میگرن شود.

مردمک‌های غیر هم اندازه که با نام آنیزوکوریا شناخته می‌شود، نیز می‌تواند نشانه‌ی یک مشکل جدی باشد، از جمله تومور یا آنوریسم. به همین دلیل است که معاینه‌ی سالانه توسط متخصص پزشک بسیار توصیه می‌شود.

ممکن است کلسترول بالایی داشته باشید:

عادات غذایی‌تان می‌تواند روی ظاهر چشمان‌تان هم تاثیر بگذارد. اگر متوجه قوس یا حلقه‌ای به نسبت سفید اطراف عنبیه چشم (قسمت رنگی چشم) شدید، می‌تواند نشانه‌ی کلسترول بالا باشد. این رنگ سفیدی که در عنبیه می‌بینید توسط چربی‌های لبه قرنیه ایجاد می‌شود که در نتیجه نشان‌دهنده بالا بودن سطح کلسترول است.

همچنین بخوانید: روشهای کاهش کلسترول بد

ممکن است مبتلا به دیابت باشید:

چشمان غیرمسلح قادر به دیدنش نیست، تغییرات خاص در قرنیه و رگ‌های خونی چشم می‌تواند پزشک چشم‌تان را متوجه وجود دیابت کند. پزشک می‌تواند متوجه حضور پلاک در شبکیه چشم و خونریزی‌های کوچک در مویرگ‌های شبکیه افرادی که دیابت دارند شود. فقط سن‌تان بالا رفته (همان‌طور که سن همه ما بالا می‌رود) ناراحتی چشم می‌تواند خیلی ساده فقط نشانه‌ای از بالا رفتن سن باشد. همین‌طور که سن‌تان بالا می‌رود چشم‌ها خشک‌تر می‌شود، و زیاد اشک تولید نمی‌کنید، این مورد به خصوص در خانم‌ها تاثیر بیشتری دارد.

مضرات خوردن هله هوله برای کودکان

مضرات خوردن هله هوله برای کودکان

junk-food-kids

خوردن هله هوله در کودکان را نمی توان قطع کرد اما حتماً باید آنرا کنترل کنید چراکه هله هوله برای کودکان بسیار مضر است.

به گزارش آلامتو و به نقل از مجله تناسب اندام؛ با توجه به نشریه «دستورالعمل های رژیمی برای آمریکایی ها در سال ۲۰۱۰»، دسرهای بر پایه غلات و پیتزا و همچنین نوشابه ها، نوشیدنی های ورزشی و نوشیدنی های انرژی زا، منابع اصلی کالری برای کودکان ۲ تا ۱۸ را تشکیل می دهند. با این آمار، چندان تعجب آور نیست که نرخ چاقی در کودکان از بین ۴ تا ۶ درصد، بسته به محدوده سنی در اوایل دهه ۱۹۷۰ به بین ۱۰ تا ۲۰ درصد تا سال ۲۰۰۸ افزایش یافته است. یک رژیم غذایی مملو از هله هوله، نه تنها بر وزن بلکه بر سایر جنبه های زندگی یک کودکی نیز تاثیر می گذارد.

تاثیر آن بر سلامت روان

نیاز به یک رژیم غذایی خوب، از همان ابتدای زندگی آغاز می شود. یک مطالعه که در سال ۲۰۱۳ در “مجله آکادمی روانپزشکی کودک و نوجوان آمریکا” منتشر شد، رژیم غذایی کودکان ۶ ماهه تا ۵ ساله و همچنین رژیم غذایی مادر در زمان بارداری را مورد بررسی قرار دارد. محققان نتیجه گرفتند که رژیم غذایی مادر باردار و کودک پس از تولد، هردو می توانند بر سلامت کودک تاثیر بگذارند. یک رژیم غذایی سرشار از هله هوله های ناسالم و مواد مغذی اندک، با مشکلات رفتاری و عاطفی از جمله اضطراب و افسردگی مرتبط بود.

تاثیر آن روی ریسک چاقی و ابتلا به بیماری

به گفته محققان که یک مطالعه در سال ۲۰۰۴ در مجله طب اطفال منتشر کردند، یک رژیم غذایی سرشار از فست فود در افراد ۴ تا ۱۹ ساله، خطر ابتلا به چاقی را افزایش می دهد. آنها دریافتند کودکانی که فست فود می خوردند، کالری، چربی، کربوهیدرات، قندهای افزوده و نوشیدنی های شیرین شده با شکر بیشتری نسبت به افرادی که فست فود نمی خوردند، مصرف کردند. بعلاوه این کودکان، شیر، فیبر، میوه و سبزیجات غیر نشاسته ای کمتری مصرف کردند.

با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریها، احتمال ابتلای کودکان چاق به فشار خون بالا و کلسترول بالا بیشتر است و هر دو اینها از عوامل خطر برای بیماریهای قلبی عروقی هستند. بعلاوه، کودکان چاق در معرض خطر بالاتری برای ابتلا به پیش دیابت، مشکلات استخوان و مفصل، آپنه خواب و مشکلات روانی قرار دارند. وضعیت چاقی آنها می تواند در بزرگسالی نیز آنها را تعقیب کند.

تاثیر آن بر عملکرد تحصیلی

یک رژیم غذایی سرشار از مواد غذایی بدرد نخور می تواند مانع موفقیت فرزند شما در مدرسه شود. محققان در سال ۲۰۱۳، رژیم های غذایی بیش از ۵۰۰۰ دانش آموز را با نمراتشان در یک ارزیابی سواد استاندارد، مقایسه کردند. آنها دریافتند دانش آموزانی که رژیم غذایی با کیفیت پایین مصرف کرده بودند، در این آزمون استاندارد عملکرد بدتری داشتند. نتایج در سال ۲۰۰۸ در مجله «بهداشت مدارس» منتشر شد.

رژیم غذایی ایده آل برای کودکان

کالری مصرفی ایده آل برای یک کودک براساس جنسیت، سن و سطح فعالیت بدنی متفاوت است. بطور کلی یک دختر از سن ۴ تا ۱۳ سالگی، بین ۱۲۰۰ و ۲۲۰۰ کالری نیاز دارد. هنگامیکه به سالهای نوجوانی اش برسد، به ۱۸۰۰ تا ۲۴۰۰ کالری نیاز دارد. پسران جوان در طول سالهای پیش از بلوغ به ۱۲۰۰ تا ۲۶۰۰ کالری و در سنین نوجوانی به ۲۰۰۰ تا ۳۲۰۰ کالری در روز نیازدارند. این کالریها باید شامل غذاهایی باشند که چربی اشباع، چربی ترانس، کلسترول، نمک و قندهای افزوده کمی دارند.

طیف گسترده ای از مواد غذایی را از همه گروههای غذایی انتخاب کنید، از جمله پروتئین خالص مانند ماکیان، ماهی و حبوبات، محصولات لبنی کم چرب، غلات سبوس دار و مقدار زیادی میوه و سبزی. برای جلوگیری از پرخوری، برای بار دوم بررسی کنید که اندازه سهم ها برای سن کودک شما مناسب است یا نه.

طرز تهیه تورتیلینی نوعی ماکارانی خوشمزه

طرز تهیه تورتیلینی نوعی ماکارانی خوشمزه

تورتیلینی

در این بخش آشپزی تاپ ناز طرز تهیه تورتیلیتی که یک نوع ماکارانی لذیذ و خوشمزه است را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم برای تورتیلینی

پنیر ریکوتا :یک فنجان

پنیر رنده شده پارمسان :۱/۲ فنجان

پنیر رنده شده چدار یا هر پنیری که دوست دارید :۱/۲ فنجان

جعفری خرد شده :۱/۴ فنجان

نمک :۱/۴ قاشق چایخوری
تورتیلینی

طرز تهیه تورتیلینی

خمیر ماکارونی را با وردنه یا دستگاه مخصوص نازک کردن پاستا پهن کرده تا خمیر کاملا نازک شود و آن رابرش می زنیم که اندازه آن باید مربع های ۸ سانت در ۸ سانت و اگر از قالب گرد استفاده می کنید قطر آن ۸ سانت باید باشد.

در یک ظرف پنیرها ، جعفری خرد شده و نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم و داخل هر برش یک قاشق چای خوری از مواد قرار می دهیم و گوشه های خمیر را با استفاده از آب خیس می کنیم و مثل عکس آنها را از وسط تا می کنیم.

سپس آن را دور انگشتمان می پیچیم و دوباره لبه های خمیر را خیس می کنیم و بهم می چسبانیم و محکم فشار می دهیم ، برای پختنتورتیلینی ها کافیست آن ها را داخل آب جوشی که داخل آن ۲ قاشق غذا خوری نمک ریخته شده می ریزیم و حدود ۵دقیقه می جوشانیم و سپس آبکش می کنیم.

شما می توانید تورتیلینی را با پنیر ریکوتا ، سوسیس، گوشت پخته ، سبزیجات پرکنید و هیچ محدودیتی برای درست کردن تورتیلینی ندارید.
تورتیلینی

 

نکات تکمیلی در مورد تورتیلینی

تورتیلینی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵ دقیقه میباشد .
تورتیلینی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

با خواص پنیر و مضرات پنیر آشنا شوید

با خواص پنیر و مضرات پنیر آشنا شوید

خواص پنیر

ترکیب پنیر با گردو و یا گردو با خرما دارای خواص مختلفی است که از نظر طب سنتی و پزشکی در این مطلب بررسی شده است.

خواص پنیر

نکات مهمی درباره مصرف صحیح پنیر:

 

خواص پنیر به تنهایی و با گردو یا خرما هر کدام به دسته های مختلفی تقسیم می شوند که از نظر پزشکی و سلامت و از نظر طب سنتی و فرمایشات ائمه همه را در این بخش خواهید خواند.

پنیر از خانواده ی لبنیات به حساب می آید ،در سراسر دنیا تعداد بسیار زیادی از انواع پنیر وجود دارد که پنیرهای مورد استفاده در ایران به چند نوع پنیر مانند پنیر لیقوان ، پنیر موتزارلا، پنیر فتا یا دانمارکی ختم شود.

در واقع که اولین مایه پنیر از شیره درخت انجیر به دست آمد و انسان های قدیمی بعد از آنکه برگ های درختان انجیر را در شیر می انداختند تا شیر ببندد، آن را روی سنگ می ریختند و پس از این که سفت می شد، برای این که آب آن کاملا گرفته شود، سنگ دیگری روی آن می گذاشتند. بعدها انسان یاد گرفت که از شکم حیوانات شیرخوار، مخصوصا خرگوش های وحشی، مایه پنیر را به دست آورد و وقتی پنیر ساخته شد آن را در آفتاب خشک کند و نمک بزند و در لای برگ درختان بپیچد و آن را برای روزها و ماه های آینده مورد استفاده قرار دهد. تولید پنیر به صورت صنعتی در آغاز قرن بیستم شروع شد و آن زمانی بود که پاستور، اکتشافات خود را درباره تخمیر شیری آغاز کرد.

خواص پنیر

فواید بسیار پنیر برای سلامت بدن

 

خواص و فواید پنیر

پنیر غذای پروتئین دار کاملی است و منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر می باشد و کاملا می تواند جای گوشت را بگیرد. به همین جهت گیاه خوارانی که گوشت نمی خورند به جای آن پنیر مصرف می کنند. پنیر به استثنای لاکتوز، موادی دارد که در شیر موجود است مثل پروتئین، چربی و ویتامین خصوصا ویتامین های A و B. یکی از مزایای پنیر بر شیر هضم ساده تر آن است البته به استثنای پنیرهای خیلی چرب و یا خیلی تخمیر شده.

پنیر به دلیل دارا بودن کلسیم و فسفر زیاد برای کودکان در حال رشد و حتی بزرگسالان لازم است. افرادی که کار فکری می کنند، کسانی که در اثر کار زیاد خسته می شوند و کسانی که ضعیف هستند باید پنیر بخورند زیرا پنیر دارای فسفر است و فسفر غذایی مطلوب برای این دسته از اشخاص است.

کسانی که بیماری دیابت دارند می توانند پنیر بخورند زیرا پنیر مواد قندی ندارد.

مصرف پنیر به افرادی که به دلایلی عدم تحمل به لاکتوز شیر دارند نیز توصیه می شود.

خوردن پنیر برای کسانی که چربی خون دارند، مبتلایان به ورم کبد و کیسه صفرا هستند، توصیه نمی شود. علاوه بر این، کسانی که سابقه بیماری قلبی دارند پنیر برای شان ضرر دارد زیرا دارای نمک و چربی اشباع بوده و خوردن هر دوی آن ها برای این گروه می تواند خطر تشدید بیماری شان را فراهم آورد.

 مادرانی که بچه های خود را شیر می دهند، خانم های باردار، کسانی که از بستر بیماری برخاسته و دوران نقاهت را می گذرانند باید پنیر میل کنند زیرا زود هضم است و به دنبال مصرفش اختلالی را به دنبال نخواهد داشت.

پنیر چون مقادیر زیادی کلسیم دارد؛ و کلسیم نیز خواب فراوان کلسیم بیشتری که در خون و مایع خارج سلول بدن است برای تغذیه مغز که هنگام استراحت و خواب به کلسیم بیشتری احتیاج دارد بسوی آن می آید، و بواسطه ازدیاد آهک است که وقت خواب مغز برنگ سفید جلوه می کند (به همین جهت سابغین خیال می کردند هنگام خواب خون از مغز دور می شود) پس در وقت خواب مغز به کلسیم بیشتر محتاج است ، پنیر که هم سرشار از کلسیم است پس بهترین غذا برای خواب راحت و عمیق ، و بهترین غذا در این وقت برای مغز، خوردن پنیر در شامگاهان است

 

 فواید و مضرات پنیر از دیدگاه اسلام:

پیامبر (ص) می فرمایند :پنیر بخورید ؛چراکه خواب می آورد و غذا را هضم میکند .

امام صادق (ع) می فرمایند :چه نیکو لقمه ای است پنیر ! دهان را تر و تازه می کند ، بوی دهان را خوش می سازد ، غذای پیشین را هضم می کند و برای پس از خود اشتها آور است . هرکس آن را سرهر ماه بخورد نزدیک است که هیچ حاجت او بی پاسخ نماند .

همچنین ایشان در جایی دیگر می فرمایند :  پنیر ، چه نیکو لقمه ای است ! نوشیدن انسان را خوش بو می سازد ، آنچه را پیش از آن هست هضم میکند و آنچه را پس از آن باشد دوست داشتنی  می سازد . پنیر ،غذاهای پیش از خود را گوارش می دهد و برای پس از خود اشتها می آورد .

خواص پنیر

دلیل توصیه اسلام به مصرف گردو به همراه پنیر

 

خوردن پنیر با گردو

پیامبر اسلام فرمود پنیر و گردو هر یک به تنهایی مضرند، اما اگر با هم جمع شوند مفید و نافع می گردند.

چرا پنیر به تنهایی مضر است ؟ پنیر سرشار از کلسیم است و گردو نیز دارای فسفر است با توجه به این دو مقدمه معلوم می گردد که بایستی پنیر را با گردو خورد زیرا:کلسیم و فسفر دو ماده با ارزش و بسیار عالی است و این هر دو در صورتی که با هم وارد شوند هیچکدام بیهوده دفع نمی شوند، حالا اگر پنیر بدون گردو )بدون فسفر) بخوریم چون کلسیم بسیاری را صرف کرده ایم ، در مقابل فسفر بدن دفع می شود، هضم و جذب آنها بسیار کاملتر و بهتر و آسان تر انجام می گیرد

با پیشرفت علوم غذاشناسی و پزشکی ، ما بهتر و بیشتر به علل سلامتی ، و عمرهای طویل اجداد خود پی می بریم زیرا آنان بدون دانستن این فلسفه و فعل و انفعالات ، و بدون پیروی از دیگران ، از یک برنامه تنظیم یافته همه جانبه استفاده می کردند، آن برنامه ای که هر چه علم ترقی کند اهمیت و ارزش آن بیش از پیش درک می شود، و با این برنامه بود که بدون دیدن دانشگاه ها سلامت خود را سالهای سال حفظ می کردند و آن برنامه همان برنامه اسلام است.

همچنین در مورد فواید مصرف پنیر با گردو باید گفت:پیامبر (ص) می فرمایند :پنیر درد است ؛ چون با گردو خورده شود، درمان است . پنیر درد است؛ گردو هم درد است ، چون با هم یک جا جمع شود درمان  می شوند.

امام صادق (ع) در مورد مصرف پنیر با گردو می فرمایند :پنیر و گردو ، چون با هم یک جا جمع شوند در هر یک از آنها درمان است ؛ اما اگر از هم جدا شوند در هر یک از آنها درد است.

در پنیر ماده ای به نام تیرامین وجود دارد که اگر در مغز تجمع یابد، باعث کندی ذهن می شود، البته این ماده توسط یک نوع آنزیم موجود در بدن انسان می تواند تجزیه شود ولی این آنزیم تا حد مشخصی فعال است. برای فعالیت بیشتر این آنزیم باید میزان مس را در بدن زیاد کرد و این کار با خوردن گردو که حاوی مقداری مس است، انجام می شو د. بنابراین اگر چند بار پنیر خالی خوردید، نگران نشوید.

خواص و مضرات پنیر